YOGAKLASSER


The Health Club erbjuder yogakurser inom Hatha yoga. Varje kurs har plats för max 6 deltagare vilket ger utrymme för en personlig kontakt och individuellt stöd med övningar under kursen.


Det rekommenderas att alla går nybörjarkursen då andningsteknik, filosofi och muskelgrupper gås igenom samt att läraren får en bättre bild om vilken nivå du ligger på inför kommande event. Kurser som erbjuds just nu:


Nybörjarkurs 9v 

Under denna kurs bryts de olika positionerna i solhälsning A och B ner för att finslipa vår teknik och styrka. Kursen är uppbyggd så att varje klass stannar upp för teorigenomgång och sedan vidare med praktiskt utövande. Kursen passar dig som är helt ny men även dig som har yogat ett tag men som vill ha mer kunskap. Är du helt ny kommer du få med dig massa bra övningar samt ett tankesätt och förhållningssätt till hur du ska guida din kropp genom olika yogapass, är du en van utövare kommer det bli mer fokus på känsla i kroppen och att verkligen våga utforska din kropp för att hitta vad just DU behöver. Denna kurs är skapad för att ge tillräcklig kunskap för att du som utövare ska kunna gå vidare till nästa kurs, egen praktik, yogaklass på gym eller annan yogastudio.

Kursen består av 8 kurstillfällen samt ett uppsamlingstillfälle för dig som har missat en klass, alternativt om det finns några frågor/ funderingar som du vill diskutera.


Nästa kursstart:  måndag 5:e februari 2018 19:15-20:30

Pris 1000 krFortsättningskurs .1  9v

Under denna kurs går vi in på de olika kategorierna som delar upp yogaasanas i form av framåtfällningar, bakåtböjningar och så vidare. Självklart kommer teori och teknik medfölja i alla moment då vi jobbar mot en hållbar yogapraktik. Kursen passar dig som är van, helt ny men som gått grundkursen innan eller har kunskap inom grundläggande teknik, andning och filosofi. Denna kurs erbjuder mer asanapraktik och mindre teorigenomgångar då eleven förväntas ha grundläggande teknik.

Kursen består av 8 kurstillfällen samt ett uppsamlingstillfälle för dig som har missat en klass, alternativt om det finns några frågor/ funderingar som du vill diskutera.


Ingen planerad kursstart
Pris 1000 kr Fortsättningskurs .2 9v
Information kommer vid årsskiftet 2018.

Nästa kursstart: måndag 5:e februari 17:30-18:45
Pris 1000 krPersonlig träning i yoga
Vid personlig träning ges möjligheten att specificera din träning och få personlig vägledning i din yogapraktik. Du som kund väljer själv vad du vill arbeta och få hjälp med vilket bestäms i förväg innan klassen. Yogaklasserna hålls antingen i yogastudion alternativt på den plats du som kund väljer. 

Pris 300 kr per timme.  Tillägg beroende på lokalkostnad samt färdkostnad kan tillkomma.