YOGAKLASSER


Kurser som erbjuds just nu:


Nybörjarkurs 9v 

Under denna kurs bryts de olika positionerna i solhälsning A och B ner för att finslipa vår teknik och styrka. Kursen är uppbyggd så att varje klass stannar upp för teorigenomgång och sedan vidare med praktiskt utövande. Kursen passar dig som är helt ny men även dig som har yogat ett tag men som vill ha mer kunskap. Är du helt ny kommer du få med dig massa bra övningar samt ett tankesätt och förhållningssätt till hur du ska guida din kropp genom olika yogapass, är du en van utövare kommer det bli mer fokus på känsla i kroppen och att verkligen våga utforska din kropp för att hitta vad just DU behöver. Denna kurs är skapad för att ge tillräcklig kunskap för att du som utövare ska kunna gå vidare till nästa kurs, egen praktik, yogaklass på gym eller annan yogastudio.

Kursen består av 8 kurstillfällen samt ett uppsamlingstillfälle för dig som har missat en klass, alternativt om det finns några frågor/ funderingar som du vill diskutera.

Det rekommenderas att alla går nybörjarkursen då vi går igenom andningsteknik, grundteknik i positionerna samt filosofi. Dessutom får läraren lära känna eleven och vet vilken nivå varje individ ligger på inför kommande kurser och event.

Pris: 1500 kr


Fortsättningskurs   9v

Under denna kurs går vi in på de olika kategorierna som delar upp yogaasanas i form av framåtfällningar, bakåtböjningar och så vidare. Självklart kommer teori och teknik medfölja i alla moment då vi jobbar mot en hållbar yogapraktik. Kursen passar dig som är van, helt ny men som gått grundkursen innan eller har kunskap inom grundläggande teknik, andning och filosofi. Denna kurs erbjuder mer asanapraktik och mindre teorigenomgångar då eleven förväntas ha grundläggande teknik.

Kursen består av 8 kurstillfällen samt ett uppsamlingstillfälle för dig som har missat en klass, alternativt om det finns några frågor/ funderingar som du vill diskutera.


Pris: 1500 kr 

Personlig träning i yoga

Vid personlig träning ges möjligheten att specificera din träning och få personlig vägledning i din yogapraktik. Du som kund väljer själv vad du vill arbeta och få hjälp med vilket bestäms i förväg innan klassen. Yogaklasserna hålls antingen i yogastudion alternativt på den plats du som kund väljer. 

Pris: 350 kr per timme.  (Tillägg beroende på lokalkostnad samt färdkostnad kan tillkomma).

Företagsklasser
Upplägg av yogaklasser efter förfrågan. Kanske behöver dina kollegor en stund för att andas eller några timmar för att aktivera sig. En yogapaus på lunchen kan ge bra motivation eller ett härligt avbrott från arbetsdagen och är oftast mycket uppskattad.

Pris: Efter överenskommelse 
Yinyoga för atleter
Yinyoga för atleter är en kurs som ger tillfälle för olika idrottsanläggningar eller klubbar att få ett bra komplement till sitt nuvarande idrottsutövande. Med hjälp av yinyogan kan man utvecklas och till och med förbättra sina prestationer samt välmående. Vill du ha mer information så mejla eller kontakta gärna!


Pris: 
Efter överenskommelse